team brows & beyond

MAYA2.JPG

Senior stylist Maya

Maya houdt zich vooral bezig met het zetten van Semi-permanente make-up aan de wenkbrauwen haar doel is symmetrie en perfectie! Elke wenkbrauw zal tot in perfectie geplaatst of worden

SHAUNI4.JPG

Make-up artist and Junior stylist Shauni

Shauni is de creativiteit zelve, elke make-up is voor haar een groot project die ze tot in de puntjes afwerkt met oog voor detail! Haar sprankelende persoonlijkheid maakt elke sessie weer top! Haar motto is “Glitter & Unicorns “

INE3.JPG

SENIOR LASH ARTIST

INE

Ine Houdt zich vooral bezig met het plaatsen van wimperextensions maar is ook ervaren in het shapen van the perfect brows!Haar doel is om iedere klant met een perfect lash setje naar huis te laten gaan. Ze laat zich regelmatig bijscholen zodat ze op de hoogte is van alle nieuwe trends in de lashwereld !

 
STEF3.JPG

Principal artist Stefanie

Stefanie Grootaers heeft al 9 jaar ervaring in make-up en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in het perfectioneren en shapen van wenkbrauwen .

Drie jaar lang heeft ze zich verder ontwikkeld in haar “klein” kamertje tot nu een grote zaak genaamd Brows & Beyond. Stefanie wil elke vrouw doen stralen! Dit is haar passie en de drive waar ze elke dag mee opstaat.

MAX5.JPG

Director Maxime

Maxime Holsters is mede eigenaresse en de Brains achter de opbouw van Brows & Beyond.

Samen met Stefanie hebben ze Brows & Beyond opgestart in 2016 en werkt ze nu samen dag in dag uit met Stefanie om ieder van jullie te woord te staan en doet ze de administratie van BB.

Elke dag helpt ze jullie verder met al jullie vragen en afspraken en zorgt ze ervoor dat alles blijft draaien, elke dag weer opnieuw.

Embed Block
Add an embed URL or code. Learn more