Behandeling en inplannen van je afspraak

Wij bieden geen intake gesprek aan, maar je mag zeker even langskomen om alles te bespreken.

Bij het maken van een afspraak plannen we meteen 2 datums in. De eerste afspraak en de touch-up. Je afspraak is enkel bevestigd bij het overmaken van  €100 voorschot, deze dient binnen de 48u voldaan te zijn. Anders vervalt je afspraak.


Q: Wie heeft er recht op een touch-up aan touch-up prijzen?

A: Onze jaarlijkse touch-up behandeling is enkel voor onze bestaande klanten. Als je al permanente make-up hebt laten doen ergens anders dan beschouwen we je als een nieuwe klant en dan gelden de normale prijzen.

Denk eraan dat wij niet over een oude tattoo kunnen werken. Hiervoor is meestal eerst een correctie nodig of een removal.
Stuur daarom altijd een foto van je vorige permanente make-up door.


Q: Tekenen we de vorm eerst uit?

A: Ja wij tekenen eerst de gewenste vorm uit. Pas als jij 100% zeker bent starten we met het uitvoeren van de behandeling.


Q: Hoe ben ik zeker dat mijn afspraak vast staat?

A: Je kan ons contacteren telefonisch, mail of via onze facebookpagina. Eens we samen overeenkomen met de datums dan vragen we om €100 voorschot binnen de 48u te voldoen. Indien dit niet optijd is betaald vervalt je afspraak. 

Geen enkele reservatie is mogelijk zonder het betalen van een voorschot. Deze wordt dan afgetrokken van de totaal prijs maar  wordt niet terugbetaald.


Q: Ik kan niet komen op mijn afspraak / of wens deze te annuleren

A: Gelieve ons ten minste 2 weken voor de geplande afspraak  te verwittigen en we helpen je verder om samen een andere datum te zoeken. Wij zijn ver op voorhand volboekt, hou er dan ook rekening mee dat het opnieuw inplannen even kan duren voor het maken van een nieuwe afspraak. We proberen je zo snel mogelijk in te plannen waar het mogelijk is, wees daarom zeker als je de afspraak maakt dat je 100% aanwezig kan zijn. Als je jouw afspraak wil verplaatsen en ons dit binnen de 14 dagen van de geplande afspraak verwittigd mogen wij je voorschot inhouden en moet je bij het herplannen van de afspraak een nieuw voorschot overmaken.

Een touch-up kan verplaatst worden maar hier gelden dezelfde regels als bij je 1ste behandeling, indien we de touch up toch last-minute moeten verplaatsen dan rekenen we 100€ annulatie kosten aan .

Als je de afspraak compleet wil annuleren dan kan je jouw voorschot gebruiken voor een andere behandeling in de zaak of gebruiken voor een vriendin/vriend of familie die eventueel een behandeling willen laten doen. Je voorschotje blijft 1 jaar geldig startend zodra het is overgemaakt op onze rekening. 


Q: Hoelang duurt het genezingsproces en kan ik nog gaan werken?

A: Het normale genezingsproces duurt 2 weken, waar je extra aandacht moet besteden aan je wenkbrauwen, Maar door zonlicht en nog andere bepaalde activiteiten kan het genezingsproces tot 28 dagen duren. In normale gevallen kan de klant zijn normale dagelijkse activiteiten (reinigen van het gelaat, sporten, enz,...) terug hervatten na de 1ste week zolang je goed de nazorg volgt en alle korstjes weg zijn.

Graag verwijzen we jou door naar onze nazorg regels om hierover een beter idee te krijgen wat dit inhoudt.


Q: Mogen de wenkbrauwen nat worden en mag ik nog sporten?

A: NEE, zeker de eerste 7 dagen na de behandeling moeten de wenkbrauwen vrijblijven van water-zweet-stof-makeup, dit verkleint de kans op infecties en zo behoud je het maximum pigment in de huid. Als je na 7 dagen nog steeds korsten hebt dan gelden deze regels langer, tot zolang alle korsten er van nature zijn afgevallen. Daarom raden we af om naar de sauna, wellness te gaan of hete douches/bad te nemen voor de eerste weken.


Q: Wanneer mag ik terug in de zon komen na de behandeling?

A: De zon zal altijd de grootste risico factor zijn voor het verlichten/verdwijnen van de tattoo, het is essentieel om zoveel mogelijk zon te vermijden op de behandelde plaats voor altijd, niet enkel tijdens het genezingsproces. Hoofddeksels, zonnebrillen en SPF 50 zonnecréme wordt aangeraden.

 


Q: De korsten zijn eraf en de tattoo is nauwelijks zichtbaar?

A: Geen paniek, dit is de normale procedure van het genezingsproces. Als je lichte plekken of ongelijkheid ervaart, denk er dan aan dat je nog voor een 2de sessie (touch-up) moet langskomen hiervoor verwijzen we jouw graag door naar onze nazorg informatie.


Q: Wat is de houdbaarheid van de tattoo?

A: Dit hangt af van het huidtype en levensstijl van de klant, alsook de nazorg van de tattoo. Normaal blijft de behandeling 1-3 jaar maar een jaarlijkse touch-up is geadviseerd voor de intensiteit van de kleur te behouden. Vette huidtypes/peelings/zonnebank/Intensief sporten kan de houdbaarheid van de tattoo beïnvloeden.