Droom je van een een trouwdag waarbij je de weg naar het altaar bewandelt met een prachtig kapsel en rode loper waardige make-up? Bij Brows & Beyond ben je aan het gepaste adres! We hebben oog voor detail en willigen al je wensen in. We luisteren naar je visie en creëren zo het perfecte kapsel en make-up voor jouw belangrijkste dag!

Wanneer je een BB Bruid wordt, word je door je nieuwe beauty-bestie Shauni of Hilke doorheen je pre-wedding beautytrip geleid. Zij zullen je voorzien van geweldig advies en schoonheidsgeheimen.
Als klein team van zowel make-up artist’s als hairstylist’s die regelmatig nauw samenwerken, werken we efficiënt in situaties met groepsreserveringen. We willen ervoor zorgen dat iedereen, inclusief je schoonouders en speciale gasten zich geweldig voelen.

Geniet van een luxe haar- en make-upservice. We brengen alles wat je nodig hebt en komen naar je thuis of accommodatie op de dag zelf. Zo ervaar je een compleet gevoel van kalmte en plezier. Waardoor je bruiloftsvoorbereidingen een gemakkelijk en luchtig gevoel hebben en je even kan ontsnappen aan de drukte.

Met een leuke, rustige en ontspannen start van de dag, zal je je de hele dag als een prinses voelen. Word een BB bruid, geen bridezilla!

Maak nu een afspraak online