team brows & beyond

JOKE2.JPG

Senior stylist joke

Joke is de rechterhand van director Stefanie en heeft de langste BB ervaring. Ze neemt haar tijd bij iedere klant en laat iedereen zich thuis voelen en ontspannen no matter what!

Ze staat bekend voor haar natuurlijke touch en all round specificaties. Voor elke behandeling kan je dan ook bij haar terecht.

MAYA2.JPG

Senior stylist Maya

Maya houdt zich vooral bezig met het zetten van Semi-permanente make-up aan de wenkbrauwen haar doel is symmetrie en perfectie! Elke wenkbrauw zal tot in perfectie geplaatst of worden

SHAUNI4.JPG

Make-up artist and Junior stylist Shauni

Shauni is de creativiteit zelve, elke make-up is voor haar een groot project die ze tot in de puntjes afwerkt met oog voor detail! Haar sprankelende persoonlijkheid maakt elke sessie weer top! Haar motto is “Glitter & Unicorns “

 
STEF3.JPG

Principal artist Stefanie

Stefanie Grootaers heeft al 9 jaar ervaring in make-up en heeft zich 5 jaar geleden verdiept in het perfectioneren en shapen van wenkbrauwen .

Drie jaar lang heeft ze zich verder ontwikkeld in haar “klein” kamertje tot nu een grote zaak genaamd Brows & Beyond. Stefanie wil elke vrouw doen stralen! Dit is haar passie en de drive waar ze elke dag mee opstaat.

MAX5.JPG

Director Maxime

Maxime Holsters is mede eigenaresse en de Brains achter de opbouw van Brows & Beyond.

Samen met Stefanie hebben ze Brows & Beyond opgestart in 2016 en werkt ze nu samen dag in dag uit met Stefanie om ieder van jullie te woord te staan en doet ze de administratie van BB.

Elke dag helpt ze jullie verder met al jullie vragen en afspraken en zorgt ze ervoor dat alles blijft draaien, elke dag weer opnieuw.