team brows & beyond

Joke_.jpg

Senior stylist joke

Joke is de rechterhand van director Stefanie en heeft de langste BB ervaring. Ze neemt haar tijd bij iedere klant en laat iedereen zich thuis voelen en ontspannen no matter what!

Ze staat bekend voor haar natuurlijke touch en all round specificaties. Voor elke behandeling kan je dan ook bij haar terecht.

Maya_.jpg

Senior stylist Maya

Maya houdt van symmetrie en perfectie! Elk haartje of wimpertje zal perfect geplaatst of verwijderd worden om zo de ultieme wenkbrauw of wimperset te creëren.

Ook staat ze bekend voor haar “D”rama volume setjes "hollywood glam" is een understatement na een sessie bij Maya. 

Shauny_.jpg

Make-up artist and Junior stylist Shauni

Shauni is de creativiteit zelve, elke make-up is voor haar een groot project die ze tot in de puntjes afwerkt met oog voor detail! Momenteel is Shauni nog druk bezig met het afwerken van haar opleidingen bij BB zodat ze ook alle behandelingen kan toepassen. Haar sprankelende persoonlijkheid maakt elke sessie weer top!

 
Stefanie.jpg

Principal artist Stefanie

Stefanie Grootaers heeft al 9 jaar ervaring in make-up en heeft zich 4 jaar geleden verdiept in het perfectioneren en shapen van wenkbrauwen en lashextensions.

Drie jaar lang heeft ze zich verder ontwikkeld in haar “klein” kamertje tot nu een grote zaak genaamd Brows & Beyond. Stefanie wil elke vrouw doen stralen! Dit is haar passie en de drive waar ze elke dag mee opstaat.

Maxime_.jpg

Director Maxime

Maxime Holsters is mede eigenaresse en de Brains achter de opbouw van Brows & Beyond.

Samen met Stefanie hebben ze Brows & Beyond opgestart in 2016 en werkt ze nu samen dag in dag uit met Stefanie om ieder van jullie te woord te staan en doet ze de administratie van BB.

Elke dag helpt ze jullie verder met al jullie vragen en afspraken en zorgt ze ervoor dat alles blijft draaien, elke dag weer opnieuw.