hairstrokes | Ombré brows | microshading | Powder brows

microblading HAIRSTROKES

Deze techniek wordt uitgevoerd door middel van kleine fijne krasjes die het effect geven van haartjes, dit is een zeer natuurlijke techniek en houdt 6 maanden tot max 1 jaar afhankelijk van je levensstijl en huidtype. Deze techniek is ideaal voor diegene die al redelijk volle wenkbrauwen hebben en dit extra willen opvullen.

Hier ga je nog steeds moeten bijkleuren met make-up omdat dit maar enkel een plaatselijke opvulling biedt maar geen volledige opvulling.
Meteen na de behandeling is de kleur zeer intens, deze kleur zal verlichten tot 60% ook zullen de haartjes verkorrelen of soms verdwijnen.

sinds 2019 voeren wij deze behandeling niet meer uit doordat we ondervonden hebben dat dit op lange termijn geen mooie resultaten geeft en zeer snel verdwijnt alsook verkleuring geeft in de huid.  


Voorbeeld: OMBRE BROWS

Voorbeeld: OMBRE BROWS

OMBRE BROWS

Bij ombré gaan we een strakke staart creëren en een zacht begin, deze wordt mooi overgevloeid zoals een ombré kleur. Dit is een natuurlijk effect van de schaduw techniek. Bij powder brows gebruiken we dezelfde techniek alleen schaduwen we de voorkant heel strak in zodat je een super getekend effect krijgt, Dit is helemaal niet meer natuurlijk en ideaal voor diegene die het graag intens wil.


Voorbeeld:  NATURAL MICROSHADING

Voorbeeld: NATURAL MICROSHADING

Voorbeeld:  INTENSE MICROSHADING

Voorbeeld: INTENSE MICROSHADING

microshading

Microshading is een behandeling waarbij we 2 technieken combineren.
- Shading
- Hairstrokes


Met enkel hairstrokes kan je niet altijd genoeg opvulling bieden en daardoor is deze techniek ideaal. We zetten tussen de haartjes nog wat schaduw om zo meer opvulling te bieden. Dit kan zeer naturel of zeer intens dit is je eigen keuze en wordt op je 1ste afspraak uitgebreid besproken en aangetoond.

Klanten waarbij er bijna geen natuurlijke haren aanwezig zijn of waarbij we een correctie moeten uitvoeren zullen we bijna altijd microshading uitvoeren of volledige shading. Dit omdat geheelde resultaten veel mooier en egaler zijn als er bijna geen natuurlijke haren aanwezig zijn.
Hier is het ook zo dat de kleur 100% intens is meteen na de behandeling maar nog zal verlichten na 1 week tot -50/60%. Deze behandeling blijft 1-2jaar en moet 1x per jaar opgefrist worden door een jaarlijkse touch-up.


Voorbeeld: POWDERBROWS

Voorbeeld: POWDERBROWS

POWDER BROWS

Bij deze techniek gaan we de wenkbrauw volledig schaduwen door middel van verschillende naaldjes die met pigment kleine pixels creëren in de huid. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes die alleen maar plaatselijke haartjes geeft.

Deze techniek heeft een langere houdbaarheid en hier hoef je ook geen make-up meer over te gebruiken.
Let wel op, dit is geen vervanging van een hevige wenkbrauw make-up. Make-up ligt OP de huid en deze techniek IN de huid dus nog steeds een doffer effect dan met make-up.


onze nieuwste behandeling - Micropigmentatie machinale techniek

celineelle.JPG

Micropigmentatie

Wat is deze machinale techniek en wat is het verschil?

Manueel wil zeggen dat we geen elektrisch bestuurde materialen gebruiken en alles met de hand besturen d.m.v een tap techniek, dit houdt 1-2j afhankelijk van huidtype en levensstijl. Deze techniek is zacht van resultaat en semi-permanent.

Machinale techniek is permanenter en dit wordt op dezelfde diepte in de huid ingepland maar met een elektrisch gestuurd apparaat hier kunnen we ook zacht werken soft powder look maar ook zeer intens een echte make-up look doordat we met een machien het pigment in de huid inplanten brengen we minder trauma aan in de huid dit zorgt ervoor dat het pigment beter zal hechten en langer zal blijven. Deze techniek houdt 2-3j afhankelijk van huidtype en levensstijl bij beide technieken is het vereist jaarlijks een touch-up te ondergaan.

Bij machine techniek kiezen we een kleur die zo dicht mogelijk bij het gewenste resultaat zit omdat de kleur na genezing maar 20-30% verlicht in tegenstelling van de manuele techniek waarbij het 60% verlicht na genezing. De voorzorg en nazorg is hetzelfde als bij microblading (algemene term voor semi-permanente make-up) bij machinale techniek gaan we in lagen de kleur opbouwen zoals schaduwen in een tattoo, meesten ervaren dit even pijnlijk dan manuele techniek, Deze behandeling duurt ongeveer 2u.